Consulten

Borstvoeding geven is een fijn en natuurlijk proces. Meestal vinden moeders en baby’s samen hun weg, maar soms ontstaan er tijdens de zwangerschap, kraamperiode of erna toch hobbels op de weg. Er zijn verschillende manieren waarop ik je kan helpen, waarbij jouw wensen en behoeften het uitgangspunt zijn. Ik bied daarom verschillende consulten aan.

Consult in de zwangerschap

90 minuten   €95,00
Een goede voorbereiding in de zwangerschap kan je helpen een reeël beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. We bespreken hoe borstvoeding eigenlijk in zijn werk gaat.
Ik beantwoord je vragen en we kijken samen naar jouw specifieke situatie.

Consult aan huis

90 minuten €135,00
Als de borstvoeding niet gaat zoals je hoopt of er ontstaan problemen dan kan het fijn zijn om professionele hulp te krijgen.  Ik kom graag bij je langs. We bespreken de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en je huidige situatie.
Ik kijk mee met een voeding waarna we samen een plan van aanpak maken. Ik bel je na een aantal dagen op om te bespreken hoe het gaat.

Vervolg consult

60 minuten €85,00
Soms is het nodig om nog een keer samen te kijken naar de situatie. Een vervolgconsult is dan een mogelijkheid. Ik zal een paar dagen later telefonisch contact met je opnemen
om te evalueren.

Telefonisch Consult

Max 30 minuten €30,00
Soms heb je een vraag waarvoor geen uitgebreid consult nodig is. Je kunt me dan bellen. Zo’n telefoontje kan genoeg zijn om weer goed op weg te gaan.

Consult op afstand

€15,00
Dit consult is geschikt voor het beoordelen van foto’s en filmpjes. Beantwoording van inhoudelijke vragen via email kan alleen nadat een consult heeft plaatsgevonden.

Totaal pakket

€200,00
Een totaalpakket betekent optimale begeleiding van de borstvoedingsperiode. We maken uitgebreid kennis tijdens je zwangerschap. In je kraamweek hebben we telefonisch contact. Ook kom ik in de borstvoedingsperiode een keer op huisbezoek. Dit doe ik op een moment dat jij uitkiest. Gedurende de hele periode dat je borstvoeding geeft ben ik per mail en whatsapp beschikbaar voor je.

Extra kosten

Zon- en feestdagen +30 euro,
Prijzen zijn inclusief reiskosten tot een straal van 15 km.
Voor afstanden groter dan 15 km reken ik 0,25 cent per km over de gehele afstand.
Bij annulering van een consult binnen 24 uur breng ik 30% van de consult kosten in rekening.

Bereken afstand
Afspraak maken
Contact via Whatsapp

Vergoeding zorgverzekeraars

Veel zorgverzekeraars hebben lactatiekundige hulp in hun pakket.

Check je zorgverzekering